Kan du forestille deg at vi lanserte Skiwo for bare én måned siden og allerede støtte 14 forskjellige språk? Det en fantastisk innsats takket være de tolkene som har registrert seg så langt. Det er flott å se så mange flinke og omsorgsfulle mennesker involvert! Hvis du ikke har registrert deg ennå, så er det ikke for sent – du kan fortsatt bli en del av vårt tolkesamfunn.

Skiwo sitt voksende tolkesamfunn

I Norge i dag snakkes det en rekke språk i tillegg til norsk inkludert engelsk, lulesamisk, nordsamisk, sørsamisk, kvensk, norsk romani, valakisk og flere. Faktisk snakkes det rundt 300 unike språk i Norge i dag og i minst 100 av disse språkene er det behov for tolker.

I tillegg til å gi sårt trengt hjelp kan du også bygge en karriere som tolk med Skiwo. Du vil få fleksibilitet til å jobbe hvor som helst ved hjelp av vår video-teknologi, enten på telefonen, på nettbrett eller på en PC. Skiwo er veldig enkel å bruke med en komplett og sømløs opplevelse – fra oppdragsbestilling, kalenderpåminnelser, holde møter og betaling for dine tjenester. Denne typen effektivitet og fleksibilitet gjør det mulig å booke flere oppdrag slik at du kan tjene mer for dine tjenester.

Som tolk i Skiwo sitt fellesskap kan din deltakelse gjøre en stor endring i livene til de som trenger din stemme. Hjelp dem å bli hørt og forstått. Vær stolt av å være en del av løsningen. Bli med i vårt voksende fellesskap i dag!

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This