Er du en tolk? Kunne du tenke deg å bestemme den prisen du selv mener du fortjener og jobbe fra hvor som helst? Hvis du svarte ja på begge disse spørsmålene, så er Skiwo noe for deg!

Skiwo er en åpen digital plattform hvor tolker kan tilby sine tjenester og hvor bedriftene med behov for tolk kan finne dem. Vi ønsker å hjelpe bedrifter, myndigheter og organisasjoner, som for eksempel politiet, sykehusene og flyktningleirene, med å kommunisere direkte med personer som ikke snakker det lokale språket.

Tolk med Skiwo

Når du jobber som tolk med Skiwo, så kan du bestemme din egen pris og til hvilken tid du ønsker å jobbe. Du kan også velge hvilke jobber du ønsker å søke på og velge bort de du ikke ønsker. Men husk at, avhengig av dine språkkunnskaper, så vi kan ikke alltid garantere oppdrag på alle språk. Hvilke språk det er mest behov for vil endre seg kontinuerlig og er derfor noe vi ikke kan vite på forhånd.

Når du er ferdig med en jobb og du har hjulpet noen med å bli forstått, så kan det hende du vil lure på: «Nå må jeg sende kunden en faktura, men hvordan gjør jeg det?» Med Skiwo sin automatiserte plattform, så vil du ikke trenge å bekymre deg for fakturering – vi gjør det for deg! Vi vil gjøre det enklest mulig for deg å finne og fullføre din tolkejobber.

Hvis du er interessert i å bli en tolk på Skiwo, vennligst klikk på linken under for å bli med i vårt tidligfaseprogram. Du kan være med fra begynnelsen på en ny og innovativ måte for bedrifter og tolker å finne hverandre på.

Bli en del av Skiwo

 

Share This