Det har nå gått over en måned siden vi lanserte Skiwo og vi har jobbet hardt for å gjøre det enda bedre. Vi er en transparent og åpen tjeneste som kobler tolker med de som trenger dem mest. Vi ønsker å gjøre tolker tilgjengelig for alle fra hvor som helst. Og siden veldig mange allerede har en smarttelefon, så er en mobilapp den perfekte måten å gjøre det på. Vi er derfor veldig glade for at vi nå kan kunngjøre at du kan bruke Skiwo på din Android-telefon!

Skiwo lanserer mobilapp for Android

Som tolk kan du bruke appen til å finne og søke på oppdrag. Du kan snakke med bedriften eller organisasjonen som publiserer hvert oppdrag for å se om dette passer for deg. Vi vil administrere kalenderen din og sende deg varsler for møtene dine. Deretter kan du holde dine møter på video eller ved vanlig telefonsamtale. Applikasjonen tilbyr alle de samme funksjonene som på våre nettsider og i tillegg kan du kan ta tolkeoppdrag hvor som helst, selv på farten!

Hvis du trenger en tolk, kan du nå bestille en fra din smarttelefon. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss når du trenger tolk og hvilket språk du trenger tolket. Vi vil ta kontakt med alle tilgjengelige og egnede tolker verden rundt for deg. Dette er spesielt nyttig når man ikke befinner seg på kontoret, for eksempel ved en flyktningleir eller ved hjemmebesøk med pasienter.

Appen er gratis, så prøv den selv i dag. Hvis du ikke har registrert deg ennå, registrer deg nå eller last ned programmet. Hvis du har noen tilbakemeldinger om appen, så send oss en mail på support@tikktalk.com.

Nå som vi har Android, er IOS neste ut! Takk for at du bruker Skiwo.

Få den på Google Play

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This