Skjermtolking er raskt og enkelt. Når du bruker skjermtolking for å holde tolkeoppdragene dine, så kan du jobbe hjemmefra og kutte ned på reisetiden og heller planlegge flere oppdrag. Med TikkTalk kan tolkeoppdragene utføres rett i nettleseren din, på telefonen ved hjelp vår en mobilapp, eller fra SIP-aktiverte videosystemer som sykehus og store bedrifter bruker. Skjermtolking ligner veldig på opplevelsen av fremmøtetolking ettersom TikkTalk sin videotjeneste leverer høykvalitetsbilde og krystallklar lyd.

Hvordan er det å jobbe med skjermtolking hos TikkTalk

Det fungerer på følgende måte: Når en jobb er bekreftet, sender TikkTalk instruksjoner om hvordan man kan delta. Fem minutter før møtet mottar alle deltakere en påminnelse på SMS/e-post med en lenke til det virtuelle møterommet. Alt du trenger å gjøre for å delta på møtet er å klikke på denne lenken. Du kan også lese mer her: Slik fungerer TikkTalk.

TikkTalk tilbyr følgende tre måter for å få tilgang til møte:

  • Fra en nettleser via TikkTalk sin hjemmeside
  • Fra Lync eller Skype for Business
  • Fra en mobiltelefon via TikkTalk sin mobilapp

Skjermtolking hos TikkTalk i detalj:

På din laptop eller hjemme-PC kan du bruke en nettleser eller Lync og få tilgang til møtet ved å åpne lenken TikkTalk sender deg eller ved å besøke my.tikktalk.com direkte. På en smarttelefon eller et nettbrett kan du også laste ned TikkTalk-appen og deretter gå inn i møtet.

Skjermtolkingsoppdraget foregår i et virtuelt «møterom» som alle deltakere får tilgang til gjennom sin TikkTalk konto. Møtet er beskyttet med en PIN-kode for verten og gjesten, noe som gjør at bare de riktige personene kan delta. For spesielle tilfeller der personvernet er spesielt viktig, for eksempel sensitive juridiske møter, kan tolken bruke et sikkert og lydisolert stillerom på TikkTalk sitt kontor.

Etter møtet har du mulighet til å komme med kommentarer og gi oss tilbakemelding på dine erfaringer.
Det er hvor raskt og enkelt det er å holde møter på video når du bruker TikkTalk. Registrer deg gratis.

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This