Noen tolkeoppdrag kan kreve et nivå av konfidensialitet som virtuelle sesjoner ikke kan tilby. Eksempler på dette kan være hvis en medisinsk eller juridisk virksomhet har et møte som må være svært privat. Det er derfor, i tillegg til Skiwo sin effektive løsninger for å tilby tolketjenester av video og telefon, vi også tilbyr private tolkesesjoner på et stillerom. Disse oppdragene gir mulighet for privatliv, er lett og rask å sette opp og man unngår kostnader forbundet med reising for tolkene.

Tolk i sikkert stillerom

Stilleromsoppdrag er like enkelt å publisere som video- og telefon oppdrag. Når bekreftet vil den valgte tolken delta på videomøte fra et privat møterom i Skiwo sitt kontor. På denne måten sikrer vi personvernet for møtet fra tolkens side. I tillegg vil feil og forsinkelser under  møtet være langt mindre sannsynlig da tolken er koblet på vår høyhastighets internettforbindelse.

Fra din side vil stilleromsoppdrag fungere på samme måte som vanlige Skiwo skjermtolkingsoppdrag; vi vil varsle deg på SMS og e-post for å bekrefte oppdraget og også fem minutter før økten starter. E-postvarselet inneholder forskjellige lenker for å kunne delta i møtet, tilsvarende de tre måtene Skiwo tilbyr for å få tilgang til møtet:

  • Nettleser: Dette er den mest fleksible metoden som du kan delta i møtet da du bruker den enheten du foretrekker:
    pc, telefon og nettbrett.
  • Videokonferanser: Du kan bruke din eksisterende videokonferanseteknologi for å delta på møtet.
    E-postvarselet omfatter møtenummer og PIN-kode for å logge inn.
  • Skype for Business / Lync: Skiwo integreres veldig godt med Skype for Business (også kjent som Lync).
    I likhet med videokonferanser, så vil e-postvarselet ikke bare inneholde lenken, men også møtenummeret og PIN-kode for å kunne delta i møtet.

For tolkeoppdrag som krever et privat og sikkert miljø vil stilleromoppdrag være en god løsning.

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This