Tolkeoppdrag

Skiwo tilbyr en ny måte å administrere dine oppdrag på i en alt-i-ett og sømløs opplevelse. Ved å etablere et globalt nettverk for tolketjenester kobler Skiwo tolker direkte med bedrifter, offentlige etater og privatpersoner. Denne nye tilnærmingen utnytter ledende videoteknologi for å tilby en sømløs kommunikasjon mellom profesjonelle tolker og de som trenger deres kompetanse.

I næringslivet er det å få frem ditt poeng en grunnleggende del uansett hvilken bransje du er i. Profesjonelle tolker sikrer at hovedbudskapet ditt er mottatt på tross av språk og kulturelle barrierer. Mer enn bare å være oversettere så har kvalifiserte tolker en dyp forståelse av den kulturelle bakgrunnen for språket. Denne forståelsen kan være avgjørende for å kommunisere riktig tone, ansiktsuttrykk og gester som ellers kan misforstås.

Med Skiwo kan du leie en profesjonell tolk til å delta på et forretningsmøte eller en produktdemonstrasjon, enten på høykvalitetsvideo eller ved fremmøte. Dette kan utgjøre forskjellen mellom et vellykket møte med et lukrativ utfall eller en kostbar forretningsreise.

Skiwo hjelper deg å utnytte denne kompetansen som kan være så avgjørende for dine forretninger. Enkelt sagt så er det et verktøy som hjelper deg med å finne tolker og administrere dine bestillinger. Det danner en åpen digital markedsplass hvor bedrifter kan publisere ut hva de behøver og et globalt nettverk av kvalifiserte tolker kan søke på oppdrag som passer til deres spesielle ferdigheter.

Så, hvordan virker det?

Vi har designet Skiwo for å være en svært enkel å bruke på nesten hvilken som helst enhet, fra din stasjonære PC, bærbare PC, nettbrett eller smarttelefon. Du kan administrere hele prosessen i ett verktøy, fra å publisere oppdrag, booke tolker, holder møter samt betaling og fakturering.

Bare registrer deg gratis og du kan legge ut jobber med en gang for å få direkte tilgang til dyktige tolker. Det er ingen minimumsforbruk eller forpliktelser. Det er bare å publisere og betale når du trenger en tolk. For å publisere er det bare å skissere dine krav. Avhengig av dine behov så kan du velge hvilken type oppdrag du vil, fra video eller telefon i et virtuelt møte, eller ved fremmøte. I tillegg velger du språkkunnskaper og kvalifikasjonsnivået du trenger

Ved å bruke Skiwo sin høykvalitetsvideoteknologi for virtuelle møter bidrar du til å holde kostnadene for tolker under kontroll. Kvalitetsvideo gjør at det virker som at tolken befinner seg i rommet, så de er i stand til å oppdage subtile kulturelle nyanser og tolke i et tverrfaglig måte. Du kan holde møter på skjerm i Skiwo på nesten hvilken som helst enhet, eller bruke profesjonelle eksisterende videosystemer. Du trenger ikke å installere eller kjøpe noe nytt. I motsetning til fremmøte tolking, så vil videomøter tillate deg å plukke de beste tolker fra et bredt og globalt nettverk i stedet for å være begrenset til de som er tilgjengelige i ditt område. Denne metoden reduserer også ut reise og oppholdsutgifter du normalt ville betalt for å få tolken til deg.

Som en del av det åpne markedetsplassdesignet, så kan du be tolker om å sende tilbud. Tolker med passende ferdigheter vil kunne søke raskt. På et øyeblikk kan du se kvalifikasjoner og pris, og om ønskelig også for hver enkelt og til slutt velge den som passer for deg. Enkelt og uten kompliserte prisforhandlinger med tredjeparter. Du kan sende meldinger i Skiwo direkte til tolken når som helst for å diskutere detaljer eller varsle dem om endringer.

Skiwo tilbyr også en strømlinjeformet betalingsløsning med muligheter for månedlig fakturering for å spare tid og administrative problemer, eller med enkle kredittkortbetalinger.

Uansett hvilken type tolkeoppdrag du trenger så kan du administrere alt fra start til slutt i Skiwo. Gi det en sjanse i dag og få nøkkelenbudskapet ditt frem og få mer tid til å fokusere på å drive virksomheten din fremover.

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This