Tolk

Vår verden er blitt mer og mer “tilkoblet” hver dag. I denne digitale tidsalderen hvor forbindelser på tvers av landegrenser er vanlig og en del av vår daglige rutine. Nå som avstanden ikke lenger er et problem er den neste ufordringen for oss å takle språk. Bedrifter er opptatt av å omfavne nye muligheter som oppstår i vår digitale, tilkoblede verden. For å takle språkbarrieren gir Skiwo dem tolk etter behov. Hvis du snakker mer enn ett språk kan du registrere deg gratis, bli en tolk på Skiwo og delta i tolkesamfunnet vårt.

Skiwo er en lett-å-bruke, digital plattform som fungerer som en forbindelse mellom deg, tolken, og bedrifter som trenger din kompetanse. Bedrifter kan publisere oppdrag med informasjon om hva slags språk og ferdighetsnivå de trenger og når de trenger det. På Skiwo kan du søke etter oppdrag og velger de beste avhengig av tilgjengelighet og ferdighetsnivå. Når du finner et oppdrag som passer dine ferdigheter og din timeplan kan du sette din egen pris for jobben og søke raskt.

Vi forstår at noen ganger er det vanskelig å jobbe frilans og at det kan være vanskelig å organisere, og ikke minst så tar det opp mye av din dyrebare tid. Med hjelp fra Skiwo, så kan du holde oversikt over alt du trenger å vite og også å gjøre! Vi gir deg et alt-i-ett-verktøy som du kan bruke på din Android-telefon, Android tablet, PC eller laptop. Det er lett å bruke og hjelper deg å holde kontroll over din tolkejobber.

Som tolk med hjelp fra Skiwo så kan du tjene på ulike fordeler. Den største fordelen er fleksibiliteten til å administrere arbeidet slik du foretrekker. Våre innovative teknologi gjør det mulig å holde video- og telefonmøter fra der du er. Dersom oppdragstypen ikke krever at du skal være fysisk tilstede, så sparer du reisetiden slik at du kan planlegge flere oppdrag eller nyte et lite avbrekk – det er opp til deg!

Muligheten til å bruke ledende videoteknologi betyr at du kan velge fra et mye bredere spekter av oppdrag over hele verden. Du er ikke begrenset til jobbene i umiddelbar nærhet til ditt område. Flere muligheter for videooppdrag er sannsynlig ettersom denne formen for tolkeoppdrag har blitt mer vanlig for organisasjoner og bedrifter. Høy videokvalitet er nesten som å være i rommet slik at du kan bruke dine ferdigheter til å tolke tone, ansiktsuttrykk, gester og kroppsspråk for å gjenspeile hva den som snakker prøver å uttrykke.

På Skiwo kan du se alle dine bestillinger på et øyeblikk. Når oppdraget nærmer seg vil du få påminnelser. Hvis det er oppdrag som passer dine ferdigheter, så vil vi fortelle deg slik at du kan sjekke det ut og bestemme deg for om du vil søke på det.
Sett din egen pris og angi dine kvalifikasjoner for å få riktig pris for arbeidet ditt. Siden Skiwo er en åpen markedsplass for tolketjenester, så er du i direkte kontakt med organisasjonene som ønsker å ansette deg. Dettee gir deg kontroll over den prisen du ønsker å akseptere for oppdrag, snarere enn et byrå eller en annen tredjepart.

Skiwo tilbyr en enkel og automatisert betalingsprosess. Noe som betyr at du ikke trenger å bry deg med fakturering og innkreve betaling selv. Når du fullfører et oppdrag er betalingen på vei til deg. Tenk på tid og krefter på at du vil spare.

Ta en titt på vår hjemmeside for mer informasjon.

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This