Er du tolk?

Skiwo er ditt verktøy for å finne tolkeoppdrag over hele verden som passer dine ferdigheter og kvalifikasjoner. Bare opprett en gratis konto og bygg din profil med dine språkkunnskaper og kvalifikasjonsnivåer. Deretter vil du bli varslet om tilgjengelige oppdrag eller du kan lete for å finne noe som passer for deg.

Du kan bruke referanser fra vellykkede tolkeoppdrag for å forbedre ditt rykte som en profesjonell tolk. Fornøyde kunder kan legge inn oppdrag privat i Skiwo for å engasjere deg direkte eller henvise andre til deg og bygge et nettverk av verdifulle forbindelser og redusere usikkerheten og tiden brukt på jakten etter arbeid.

Hvis du ikke er en sertifisert tolk ennå, så er det oppdrag som ikke krever spesielle kvalifikasjoner. For å fremme karrieren din og finne mer arbeid, men vi vil oppfordre deg til å bli sertifisert.

Send oss en søknad

13 + 14 =

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This