Velkommen til frokostmøte for tolker – med foredrag av professor Barry Slaughter Olsen via videolink

Sted: Forskningsparken, Oslo
Tid: Onsdag 14. desember, kl. 8:30 til kl. 10 – frokostservering fra 8.00
Meld deg på i skjemaet til høyre

TikkTalk er en nystartet markedsplass for tolker i Norge. Vi inviterer alle interesserte tolker til et frokostmøte om hvordan ny teknologi kommer til å forme arbeidsdagen deres i fremtiden. Det blir interessante og matnyttige foredrag, og en fin mulighet til å møte andre tolker og utveksle erfaringer. Pluss en god frokost.

hva-betyr-ny-tolke-teknologi-for-deg

Tema:
  • Hvordan kan innovasjon og teknologi skape bærekraftige forretningsmodeller for tolker og oppdragsgivere?
  • Hvilke utfordringer møter tolker i Norge i dag?
  • Hvordan kan fjerntolking og nye teknologiske løsninger tas i bruk i helsesektoren og andre offentlige sektorer?

 

Forskningsparken

Barry Slaughter Olsen
Talere:

[via video; på engelsk]
Barry Slaughter Olsen – Professor i tolking og oversetting i California, og grunnlegger av InterpretAmerica

Tema: Hvordan teknologi påvirker tolking og tolker – nye muligheter og nye arbeidsmetoder

Barry Slaughter Olsen er en svært erfaren tolk og teknologientusiast. Han er grunnleggeren av InterpretAmerica, og har over tjue års erfaring med tolking, tolkeutdanning, og andre språktjenester. Barry er professor i oversetting og tolking på Middlebury Institute of International Studies i California, USA, og General Manager of Multilingual Operations hos ZipDX. Han er også medlem av the International Association of Conference Interpreters. Han twitrer om tolking, teknologi og utdanning under @ProfessorOlsen.

Rodney Boot

Rodney Boot – Med-grunnlegger av TikkTalk

Tema: Hva er TikkTalk – og hvordan kan TikkTalks teknologi hjelpe tolker få flere oppdrag og bedre betalt

Rodney Boot er én av de tre gründerne bak TikkTalk. Han startet selskapet fordi han så at tolkebransjen i Norge hadde et stort behov for modernisering og digitalisering. Rodney har lang erfaring som grafisk designer, og har tidligere jobbet for Brandlab bl.a. som sjefsdesigner for VisitOslo og Norges Bank. Han har ansvar for identiteten til TikkTalk, og hvordan selskapet fremstår utad.

Aman Tesfamichael

Aman Tesfamichael – Community Manager, TikkTalk

Tema: Utfordringer tolker møter i Norge i dag, og hva TikkTalk gjør for å hjelpe tolkene

Aman Tesfamichael er TikkTalks nye Community Manager, med ansvar for kontakt med og oppfølging av alle tolkene til TikkTalk. Aman kommer fra en jobb som mottaksleder på asylmottak og har lang erfaring med å skape fellesskap og bygge samhørighet. Han har tidligere jobbet som tolk mellom tigrinja, norsk og engelsk – og har også regelmessig vært oppdragsgiver for tolker. Han kjenner dermed godt til alle sider av tolkebransjen i Norge.

Be part of the future. Let's TikkTalk

Share This