Torsdag 2. februar åpner Forskningsparken dørene for å presentere litt av alt det spennende som foregår på huset. Over seks etasjer er noen av Norges mest spennende teknologibedrifter og forskningsinstitusjoner samlet.

Åpent hus forskningsparken

Som en av flere lovende bedrifter på huset deltar også TikkTalk på arrangementet. Vi har lenge vært knyttet til StartupLab i Forskningsparkens underetasje, og de siste månedene har vi holdt til i kontorfellesskapet Aleap i første etasje. Helt siden oppstarten har det vært uvurderlig for oss å være en del av et så kunnskapsrikt og engasjerende teknologimiljø.

Fra kl. 14.30 skal CEOen vår, Gautam Chandna, snakke om hvordan TikkTalk bruker ny teknologi til å løse gamle problemer. Hver dag jobber vi med å finne de beste løsningene for tolkesektoren både i Norge og utenfor landets grenser. Vi vil gjerne fortelle om hvordan vi jobber med teknologi for tolking, og også lære mer av andre innovative bedrifter.

Gautam Chandna

Gautam Chandna, TikkTalks CEO og én av tre grunnleggere. Når Forskningsparken åpner dørene skal han presentere TikkTalk.

Hvis du vil lære mer om hvordan TikkTalk prøver å endre tolkesektoren til det bedre, vil vi gjerne høre fra deg. Legg igjen en kommentar i feltet under eller ta kontakt med oss på Facebook.

Share This