TikkTalk og Mike Butcher på scenen under Techfugees hackathon i Oslo

Neste uke drar Gautam og Rodney til Paris for å delta på den globale Techfugees-konferansen på Station F, verdens største startup-campus. I løpet av de to konferansedagene møtes teknologiledere fra hele verden for å diskutere hvordan de kan hjelpe flyktninger som forlater sine hjemland og bosetter seg nye og ukjente steder.

Rodney skal snakke om hvordan TikkTalk hjelper flyktninger å kommunisere med myndigheter og offentlige tjenester i sine nye vertsland. Andre som går på scenen er blant annet den tidligere statsministeren i Hellas George Papandreou, dokumentarfilmskaperen Rania Mustafa Ali, og Jay Corless fra UN Foundation. Sammen håper vi å finne løsninger for å gjøre hverdagen litt enklere for flyktninger i hele verden.

Taler på scenen på Techfugees Global Summit

Konferansen ledes av Techfugees sin CEO Josephine Goube og styreformann Mike Butcher. Butcher grunnla Techfugees i september 2015 som en enkel Facebook-gruppe. Ideen om å samle teknologibransjen for å hjelpe flyktninger spredte seg imidlertid raskt og Techfugees har nå vokst til å bli en stor, global bevegelse, med lokale avdelinger fra Dublin til Dubai og langt forbi.

TikkTalk har hatt et nært forhold til Techfugees helt siden vi deltok på «hackathon»-en de arrangerte i Oslo i fjor, der vi ble valgt ut som én av tre juryvinnere. Tidligere i år var Techfugees og TikkTalk også samlet på Oslo Freedom Forum for å spre budskapet om hvordan teknologi kan hjelpe flyktninger. Vi har satt enormt stor pris på det tette samarbeidet med Techfugees og ser frem til å fortsette det i fremtiden.

Rodney Boot fra TikkTalk sammen med Techfugees under Oslo Freedom Forum

Hvis du skal til Techfugees Global Summit i Paris 25. og 26. oktober, vil vi gjerne snakke med deg. Se etter Rodney Boot på agendaen på hjemmesiden til Techfugees-konferansen, eller ta kontakt med oss på post@tikktalk.com. Håper vi ses i Paris!

Er du interessert i tolketjenestene våre?

Legg igjen e-postadressen din, så sender vi deg mer informasjon om TikkTalk, i tillegg til en egen tolkemanual med tips for å gjennomføre en vellykket tolkesamtale

Takk skal du ha! Vennligst sjekk din epost for å finne ut mer om TikkTalk

Share This