Riktig tolk til riktig tid

TikkTalk tilbyr rask tilgang til tolker med høy kompetanse. Her kan du være sikker på at du får kvaliteten du trenger – akkurat når du trenger den.

1

Registrer oppdrag

Velg språk

2

Motta tilbud

Finn kvalifiserte tolker

3

Velg tolk

Riktig tolk til riktig pris

Spar tid

Skaff tolk ute i felten eller fra datamaskinen på kontoret. Publiser oppdrag og velg tolk raskt og enkelt gjennom TikkTalks app eller nettside. Ingen unødvendig telefontid eller e-poster. Alt i én rask handling.

Sikkerhet og kvalitet

Tolkene er kvalitetssikret etter utdanningsnivå, og har åpne profiler der all tilleggskompetanse er synlig. Vi verifiserer all kompetanse etter IMDis krav. Du kan også markere dine favoritt-tolker, og lage en stall med de dyktigste tolkene for politiet. I tillegg til at alle tolker har taushetsplikt, signerer tolkene som jobber for politiet på at oversendte dokumenter makuleres i etterkant av oppdraget. 

Pris

Vi har ingen skjulte avgifter eller ekstra gebyrer for bestilling på kveldstid eller helg. Publiser tolkeoppdrag når som helst og motta riktig pris fra tolkene. 

Teknologi

Når du benytter TikkTalk er alt automatisert. Dette er tidsbesparende for både politiet og tolkenepå hvert eneste tolkeoppdrag. Du kan benytte din eksisterende pc, telefon eller nettbrett, uten å måtte investere i tilleggsutstyr.

Rask tilgang på tolk

Når politiet publiserer et tolkeoppdrag går det en direkte melding til alle tolkene som har kvalifikasjonene som er oppgitt. På noen få, enkle skjermklikk får politiet direkte tilgang til tolk.  

Ingen bindende kontrakt

TikkTalk er en åpen plattform du kan bruke etter behov. Du legger ut oppdrag, og mottar tilbud fra tolken. Vi fakturerer, og du trenger ikke å tenke på noe annet. Registrer ditt avdeling, legg til medarbeidere, book dine oppdrag!

Enterprise

Ser du etter mer? Sjekk ut Enterprise for å se hva mer vi tilbyr.

TikkTalk i pressen

Logo Dagens Næringsliv
Logo Aftenposten
Logo Shifter

TikkTalk tror på en bedre verden gjennom god kommunikasjon.

Pilotprosjektet til Helse Førde og TikkTalk er i gang

Pilotprosjektet til Helse Førde og TikkTalk er i gang for fullt. Det skal skape bedre tilgang til tolketjenester for behandling av fremmedspråklige pasienter. Nyskapende: Prosjektet åpner for økt bruk av skjermtolking, her demonstrert på videolink mellom Førde...

les mer

Spesielle utfordringer med å tolke for politiet

Se for deg et åsted der politiet, vitner og mistenkte ikke snakker samme språk. I slike situasjoner, der politiet må intervjue vitner og mistenkte, eller snakke med pårørende, behøver de ofte tolker med egne kurs og lang erfaring. Uansett konteksten er det utfordrende...

les mer

Hvordan ny teknologi forandrer tolkesektoren

Vi bruker stadig ny teknologi og nye verktøy for å kommunisere med hverandre, og verden blir bare mer sammenknyttet. Teknologi forandrer imidlertid ikke bare hvordan vi kommuniserer, men endrer også hele sektorer. Ett av de mest interessante eksemplene på dette er...

les mer