Tolk for bruk i helsesektoren

TikkTalks åpne markedsplass gir deg direkte tilgang når du trenger en tolk. Her kan du være sikker på at du får kvaliteten du trenger – akkurat når du trenger den.

1

Registrer oppdrag

Velg språk

2

Motta tilbud

Finn kvalifiserte tolker

3

Velg tolk

Riktig tolk til riktig pris

Kvalitet

Tolkene er listet etter kvalifikasjonsnivå. For å sikre kvalitet verifiserer TikkTalk all kompetanse, utdanning og sertifikasjoner.

Spar tid

Du kutter tid på administrative oppgaver. Legg ut oppdrag, og alle tolker som oppfyller kravene kan sende en forespørsel med pris.

Rettferdighet

Bruk tolk med riktig kompetanse for å skape rettferdighet. Vår markedsplass er åpen om tolkens kvalifikasjonsnivå og kompetanse.

Teknologi

TikkTalks åpne markedsplass tilbyr fremmøte og fjerntolking. Integrert i vårt produkt er trygge og høyteknologiske video- og telefonsystemer.

Pris

Benyttes ikke salærsats setter tolken selv et forslag til pris på tjenesten. Vi mener dette skaper en bedre markedspris og styrker tolkeprofesjonen.

Profesjonalitet

Vi i TikkTalk jobber for bedre organisering av tolkebransjen, med bedre arbeidsforhold og lettere tilgang på autoriserte tolker.

Enterprise

Ser du etter mer? Sjekk ut Enterprise for å se hva mer vi tilbyr.

TikkTalk i pressen

Logo Dagens Næringsliv
Logo Aftenposten
Logo Shifter

Skap trygghet gjennom riktig bruk av tolk

Pilotprosjektet til Helse Førde og TikkTalk er i gang

Pilotprosjektet til Helse Førde og TikkTalk er i gang for fullt. Det skal skape bedre tilgang til tolketjenester for behandling av fremmedspråklige pasienter. Nyskapende: Prosjektet åpner for økt bruk av skjermtolking, her demonstrert på videolink mellom Førde...

les mer

E-Health in Norway 2016: Møt TikkTalk

I dag og i morgen er TikkTalk på E-Health in Norway Future Health (EHiN FH) 2016 i Oslo Spektrum. Kom og snakk med oss om hva tolketeknologi kan gjøre for helsevesenet. EHiN Future Health er Norges største konferanse om e-helse, altså bruken av digital teknologi i...

les mer